I kampagneperioden den 23. april 2001 til 5. maj 2001 deltager tre skoler i Aalborg i et tværfagligt projekt, der har til formål at udbygge kendskabet til hæleri og medier i 8. klasserne.

De tre skoler der deltager i projektet har hver især fået en hovedopgave:

Gl. Hasseris Skole skal i samarbejde med Nordjyske Stiftstidende arbejde med artikler til avisen om hæleri.

Vester Mariendal Skole skal i samarbejde med TV2/Nordjylland medvirke i udviklingen af et TV indslag om hæleri.

Klarup skole kor skal indspille Henry’s Hit på Hjørring Seminarium og vil også på anden vis arbejde med forebyggelse af hæleri.

Eleverne vil få besøg af en journalist der præsenterer sit fagområde og giver en introduktion til det at arbejde med hhv. avis og TV. Klasserne vil blive undervist i søgning og formidling af information og får lejlighed til at besøge medierne.

I løbet af perioden vil eleverne tage kontakt til kendte folk fra Aalborg med henblik på interview eller foretage almindelige voxpops på gaden.
Klasserne kan få besøg af en SSP/politimand som fortæller om problematikken omkring hæleri og tyveri, hvad er straffen, hvad kan man selv gøre for at undgå at blive hæler, etc. Ved denne lejlighed kommer Henry’s Hælerbaren på besøg i skolegården.

Der vil være mulighed for at arbejde videre med projektet med at skrive artikler til skolebladene og Henry’s hjemmeside – det kan være om hæleri og/eller at fortælle om oplevelsen med at arbejde sammen med fagfolk om hæleri. Det kan også udarbejdes plakater som kan hænges op på skolen, i ungdomsklubben, på biblioteket, i butikker, mm.