Det kniber med leverancer af "varme varer" - fjernsyn og stereoanlæg til hylderne i Henry's Hælerbar.

Helt umuligt ser det ud for de "kunder", der ønsker varer fra Bang & Olufsen. Den danske audio/video producent har nemlig indført tyverisikring i produkterne. En pin-kode på fire cifre sørger for en effektiv sikring af både fjernsyn og stereoanlæg. Pin-koden låser apparatet, når strømmen fra stikkontakten forsvinder, derefter kan kun den korrekte pin-kode låse apparatet op.

- Hæleri er et problem der berører os alle. Bag enhver hælervare er en person eller virksomhed, der er bestjålet. Ingen ønsker at omdanne hjemmet til en fæstning, og vi ønsker, at vore kunder kan leve med Bang & Olufsen produkter uden at risikoen for indbrud hænger som en sort sky, fortæller produktchef Villy Hansen fra den kendte Struer virksomhed. I de senere år har B&O udstyr vakt interesse for kunderne i Henry's Hælerbar.

- Bang & Olufsen ønskede ganske enkelt ikke at være leverandør til hælerbaren mere. De tekniske løsninger blev vendt og drejet indtil vi i samarbejde med politiet, Forsikring & Pension og Det Kriminalpræventive Råd fandt frem til pin-kode løsningen. Løsningen er bekvem for kunden og gør arbejdet for tyveknægte og ikke mindst hæleren helt umulig, lyder det fra Villy Hansen.

 

 

   
    Tilbage